| Website Sport Magazin | Forum Sport Magazin |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
|
Manuale auto in limba romana(Carti tehnice). Manualele cuprind indicatii de reparatie, intretinere si ingrijire, prezentarea sistemelor tehnice (componente si functionare) pentru diferite modele de autoturisme Opel, Volkswagen, Mercedes, Ford, BMW etc.
Date de contact: Cosmina Imbrea – 0771437496/0752722418 Raluca Rusu - 0743235795 manuale.auto@yahoo.com Pret estimativ: 30 - 65 RON (in functie de manual) Manualele pot fi ridicate direct de la sediul din Iasi al firmei (Str. Theodor Pallady Nr. 8 ), caz in care se acorda o reducere de 5 RON la pretul manualului. |
|
|
|||
|
|||
|
In afara de reparatii restul imi pare continut de cartea tehnica livrata odata cu masina.
Ce contin in plus ? Eu oricum iti doresc succes. Sa vezi daca vin moderatorii si administratorii - "Niste tirani, niste comunisti, niste mistocari! " (dupa cum zice Bruno Simao despre conducerea Dinamo - sa stearga subiectele pe motiv ca iti faci reclama. In cartea tehnica a masinii mele am gresit f. multe greseli de limba romana. |
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc. Cred ca am postat bine, adica intr-un thread unde este permisa reclama nu?
![]() Legat de subiect: aceste manuale sunt traduse din franceza, germana si poloneza si sunt editate sub Copyright. Pe langa detaliile tehnice obisnuite, aceste manuale contin si descrierea modului de intretinere a masinii, felul in care se realizeaza inlocuirea unor componente, efectuarea de reparatii care pot fi facute si in afara service-ului, indicatii de siguranta pentru evitarea accidentelor atunci cand se lucreaza la masina. Toate astea sunt explicate pas cu pas si sunt completate de fotografii si desene clare. Am citit cateva pagini de curiozitate, pentru ca sunt noua in domeniu, si mi s-a parut destul de bine explicat. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu pot sa-ti spun despre cum se vor cauta cartile respective, probabil de pasionati se vor cauta.
Eu de reparatii m-am cam saturat, julit degete plus altele cu toate ca la un moment dat am ajuns la perfomanta sa dau electromotorul jos de pe Dacia 1310 in varsta de 23 de ani in 3 minute. |
|
|
||||
|
||||
|
tu sau dacia avea 23 de ani?
|
|
|
|||
|
|||
|
Chiar ea avea 23.
Pe mine ma slujit si-i multumesc si acum doar in ultimii ei 10. Cand am dus-o in rabla mi-s preluat-o un mosulica a condus-o cam 100 de metri si a zis ca nu-i masina de lepadat, aruncat. Pe mine m-a tradat de cateva ori dar si eu am fost badaran, am plimbat-o prin noroaie, santuri, ... pe malul Muresului, prin paduri. |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
|
|