| Website Sport Magazin | Forum Sport Magazin |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
|
ambele au jucat in nota valorii la momentul actual
![]()
|
|
||||
|
||||
|
ultimele meciuri:
tara galilor - italia irlanda - scotia franta - anglia pronosticurile mele: tara galilor - italia - victorie gazde la minim 8 irlanda - scotia - idem franta - anglia - victorie franta la maxim 7
|
|
||||
|
||||
|
la bwin am gasit cota 1,5 pt handicap anglia +15,5! pac, pac, am pus 150 euro!
|
|
||||
|
||||
|
Wales - Italy, Wales, +7
Ireland - Scotland, Ireland, +7 France - England, England, - 7
"One man writes a novel. One man writes a symphony. It is essential for one man to make a film." Stanley Kubrick "Scriitor, s.m. si f. – (1) Profesionist care lucreaza la ore neobisnuite si a carui sotie face singura cumparaturile; (2) Profesionist ai carui vecini nu inteleg exact ce anume meserie practica; (3) In ciuda acestui mister, sotia unui scriitor are de obicei destui bani pentru a merge la piata." Peter Esterhazy |
|
|
||||
|
||||
|
jegurile au pierdut, eu am luat banii, iar dawson e puscarias la rugby
![]()
|
|
||||
|
||||
|
ziceti, bre, ceva furaciune? ca prea plang astia la bbc
am vazut numai ultimele 10 minute ... oricum, ceva englez care seamana cu dirk kuyt a spus fair play ceva de genul ca "nu arbitrul, ci noi trebuie sa castigam"!
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Am vazut doar prima repriza ca apoi am avut musafiri. Orice-ar fi fost, Franta merita Marele Slem pentru cum au jucat anul asta! Imi sunt antipatici, dar nu pot sa nu recunosc ca sunt cea mai buna echipa din emisfera nordica, mai ales ca au batut in ultimele 12 luni Noua Zeelanda la ei acasa si Africa de Sud pe Stade de France.
„Poporul român nu este curajos şi este lipsit de ambiţie, deoarece a învăţat să se mulţumească cu puţin. În schimb, este un popor abil, descurcăreţ, inventiv, care a fost obligat întotdeauna să găsească o soluţie pentru a se descurca şi a putea supravieţui. Are o mare capacitate de a suferi în tăcere, fără a se revolta." Laszlo Boloni |
|
|
||||
|
||||
|
degeaba au batut! eu nu mai tin niciodata cu vreo echipa din emisfera nordica. niste basini care trag de timp, joaca exclusiv pe dat cap in cap si bubuie mingile!
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
|
|