| Website Sport Magazin | Forum Sport Magazin |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
|
Din motive obiective, pe care – din bun simt – nu le prezint nici aici, nici aiurea, si care (asta tre’ sa fie clar!) nu depind de vreunul dintre colegii de pe acest forum, astazi am introdus ultima mea postare (sa-i spunem) “elaborata”, la obiect, pe forumul acestui site. Voi reveni, poate, in momentul in care lucrurile se vor indrepta cumva… Pentru ca sunt strambe…
Pana atunci, nimic mai mult decat niste vizite sporadice, ori cateva cuvinte adresate unuia sau altuia dintre forumisti cand o fi vorba de-o intalnire la o bere… Cheers!
|
||||
|
||||
|
Vai, nu..
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Desi a fost scurt, Shabalala (apropo, moshule, sa traiesti!
) mi-a confirmat o banuiala... Recunosc, prima postare a acestui thread suna mai degraba a melodrama...Am mai primit si niste PM-uri... Repet, decizia de retragere nu e luata din cauza vreunui forumist... ori ca urmare a unei postari... Chestiile ca va balacariti intre voi, ca unii s-au mai luat si de mine... ... (tocmai de mine, "neutrul" ) sunt chiar distractive. Nu e vorba nici de chestie de timp (imi faceam...), ori acces restrictionat (am si acasa internet...), problema e pur si simplu legata de acest site. Mai mult nu mai spun... pentru ca n-are legatura cu forumul. Vad ca iar am "elaborat", dar chiar ca a fost ultima oara...! ![]()
|
||||
|
||||
|
gioni, nu inteleg! de ce?
|
|
|
||||
|
||||
|
CFR/Locomotiva/Rapid Bucuresti= Primul club bolsevic din Romania "Atunci cand toate calomniile lor vor fi respinse, toate distorsiunile rectificate, toate ideile false despre noi anulate, nu va ramane decat constiinta urii, in zadar le contracaram otrava".. |
|
|
||||
|
||||
|
Mi se pare incorect fata de persoana mea sa mai raman pe acest forum, in conditiile in care exista unii care isi dau talente aiurea. Poate nu e cea mai nefericita introducere, dar ideea e ca din acest moment chiar ca nu mai intru cu postari pe aici.
Imi pare rau ca nu voi mai avea putea sa ma intalnesc virtual cu unii dintre voi... Daca vrem insa cu adevarat ocazii s-or gasi. Sa fiti fericiti!
|
||||
|
||||
|
Eu iti multumesc pentru urare, Gioni. Te-ai grabit. Sunt si alte cai de a evita "talentele" de care spui.
Sper totusi sa ne intalnim, virtual sau nu. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hai sa varsam niste lacrimi amare ...
|
|
||||
|
||||
|
Dai si fugi, eh?
|
|
|
||||
|
||||
|
Mie imi pare chiar rau ca Gioni se retrage... Este unul dintre cei mai vechi forumisti, si avut printre cele mai frumoase postari, cel putin dupa aprecierea mea. El chiar a fost neutru in "marile" dispute, si unele dintre postarile sale, de exemplu despre jocul de hochei, au fost poate cele mai interesante si mai agreabile pe forumurile / ziarele de sport pe care le-am vazut...
////////////////////////////////////// Vad cateva postari scurte si, probabil voit ironice, legate de plecarea lui Gioni. Gioni a fost, inca o data elegant, nu a acuzat pe nimeni, nu s-a vaitat. Eu insa imi amintesc de lacrimi varsa alde Chioru la prima plecare a lui Toshiro --- Chioru era mai pat(h)etic ca Karenina.
|
|
||||
|
||||
|
Gioni, sper si cred ca la un moment dat vei reveni la "locul crimei". Intotdeauna asa se intampla. Mi s-a intamplat si mie. Se va intampla si altora...
![]() Intre timp, toate cele bune!
|
||||
|
||||
|
gioni, you'll never walk alone
![]() |
|
|
||||
|